Online hulp is voor veel mensen nog nieuw, maar het heeft veel voordelen. Zo is het onafhankelijk van tijd en plaats, je hoeft niet meer te reizen om met je behandelaar in gesprek te raken. Het klopt dat je sommige non-verbale signalen minder goed kunt waarnemen, maar daar staat tegenover dat je snel tot de kern kunt komen en dat je als cliënt veel regie krijgt over jouw behandeling. 

Als je bij mij in behandeling gaat en als je onlinebehandeling wilt, dan krijg je na de intake een mailtje met een inlogcode voor jouw online behandelruimte in Karify of Vsee. Je komt dan in een beveiligde omgeving, zodat de informatie echt vertrouwelijk blijft. Vanaf deze plek kun je verschillende online-behandelmodules doorlopen en videobellen. Ik geloof in online hulp, met een goede verbinding is het behandelen in deze modaliteit minstens even goed als een traditionele face to face behandeling. Indien de verbinding hapert (gebeurt gelukkig niet vaak) dan schakelen we over naar telefoon.

Feedback van cliënten:

"Online aan het werk is me echt heel goed bevallen. Ik kon hiermee veel meer mijn eigen tempo, mijn eigen proces volgen".

 

"De aanpak van behandeling heeft mij erg goed gedaan. Ik heb veel vooruitgang geboekt. Ik kan verder"

 

"Ik merk dat mijn blik op de toekomst wat positiever en meer open is, en dat ik meer ontspannen ben en momenten ervaar zonder constante spanning en angst."